نوشته شده توسط : ali
امکان ندارد شکلات خور باشید و گاناش نخورد ه باشید. شاید هم خورده اید و اسم آن را بلد نیستید. به هر حال گاناش همان مخلوط خوشمزه ای از خامه و شکلات است.
 
مواد لازم براي تهیه کیک
 
     ٢٤٠ گرم شكلات تلخ
    ٥ عد د تخم‌مرغ
    ٢٠٠ گرم شكر
    ١١٠ گرم آرد
    4 /1 ق چ پود ر کاکائو
    ١ ق چ بیکینگ‌پود ر
    ٢٤٠ میلی‌لیتر خامه
    ١ ق م عصاره وانيل
    مواد لازم برای تهیه گاناش
    ٥٠٠ گرم شكلات تلخ
    ٤٨٠ میلی‌لیتر خامه
 
 
طرز تهیه:
 
1. فر را با دمای ١٧٥ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. داخل قالبی با قطر ٢٤ سانتی‌متر را به روغن آغشته کنید و در صورت امکان كاغذ روغنى كف قالب بگذاريد. شكلات تلخ را به روش بن مارى ذوب كنيد. سپس شكر و تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بریزید و آنها را تا حل شدن كامل شكر با همزن بزنيد. در ظرف ديگرى آرد، پودر كاكائو   و  بیکینگ‌پودر  را با هم الك كنيد.
 
2. حالا شكلات ذوب شده، وانيل و خامه را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده ، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در آخر مخلوط آرد را به مخلوط تخم‌مرغ‌ها بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه کیک نرم و یکدستی حاصل شود.
 
3. مايه كيك را در قالب ريخته و به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقيقه آن را داخل فر قرار دهید. توجه داشته باشيد زمان پخت كيك بستگى به فر دارد؛ بنابراين می‌توانید بعد از ٤٠ دقيقه با يك سيخ چوبى باريك از پختن يا نپختن كيك اطمينان حاصل كنيد. كيك شما زمانى پخته است كه وقتى سيخ را از كيك خارج می‌کنید مواد كيك به آن نچسبيده باشد.كيك را بعد از پخت و درآوردن از فر در دماى اتاق خنك كنيد، سپس آن را سرو کنید.
 
دستور تهیه گاناش:
 
ابتدا خامه را بجوشانيد. بعد  آن را از روى حرارت برداريد، سپس شکلات‌های خرد شده را در آن حل كنيد و  در يخچال قرار دهيد تا زمانى كه سفتى آن براى شكل دادن و تزیین کیک مناسب باشد. گاناش را در قيف بریزید و كيك خود را با آن تزيين كنيد. می‌توانید كيك را از وسط بريده و بين دولايه هم گاناش بريزيد.

 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 637
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
گولاش يك غذاي بين‌المللي از اهالي مجارستان بوده كه بيش از صد سال است در رستوران‌هاي بين‌المللي اروپا سرو مي‌شود، حالا شايد بگوييد از نامش خوشتان نمي‌آيد، مهم نيست، هر چه دوست داريد آن را بناميد، چون خوشمزه است.
 
 
مواد لازم:
 
        گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله (بی استخوان) 1 کیلو
        روغن 1 پیمانه سرخالی
        پیاز سرخ کرده 2 یا 3 قاشق سوپخوری
        سیر خرد شده 3 حبه
        گوجه فرنگی 500 گرم
        فلفل دلمه ای 3 عدد
        آرد 1 قاشق سوپخوری
        رب گوجه فرنگی 2 قاشق
 
 
طرز تهیه گولاش
 
طرز تهیه:
 
 1-گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و بشوئید. یک تابه یا قابلمه نسوز بردارید و گوشت را به همراه پیاز و سیر درون آن بیندازید و روی حرارت ملایم با در بسته قرار دهید تا آرام آرام آب گوشت کشیده شود. سپس 2 تا 3 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. اما دقت کنید تا گوشت له نشود
 
2-فلفل ها را بشوئید و دانه های داخل آن و دم آن را بگیرید و سپس آنها را خرد کنید. فلفل را در تابه گوشت بریزید و زیر گاز را کم کنید.
 
3-در تابه ای دیگر دو قاشق روغن داخل تابه ای بریزید و آرد را درون آن سرخ کنید. آرد سرخ شده را داخل تابه گوشت بریزید و سپس رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید. مواد را خوب باهم هم بزنید و بگذارید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود.
 
4-روی گوجه فرنگی ها مقداری آب جوش ریخته و پوست آنها را بگیرید. تخم گوجه ها را خارج کنید و گوشت آن را برش بزنید. گوجه فرنگی ها را داخل گولاش بریزید و و به قدر کافی نمک و فلفل به غذا بزنید. اجازه دهید تا گولاش جابیفتد اما گوجه ها له نشوند. این غذای خوشمزه را در ظرف بکشید و با نان سرو کنید.






:: بازدید از این مطلب : 573
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
یکی از انواع غذاهایی که از تنوع خیلی زیادی برخوردارند، دسته کتلت ها هستند. همچنین کتلت ها در خانواده غذاهای من درآوردی هم قرار می گیرند، به جرات می توان گفت که هر خانمی توانایی خلق یک نوع کتلت جدید را دارد. در این مطلب طرز تهیه کتلت بادمجان و سویا را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
 
    2 عدد بادمجان
    2 پيمانه سويا
    1 پيمانه نخود آشي
    5 شاخه پيازچه
    1 عدد پياز كوچك
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    2 عدد تخم‌مرغ
    1 ق‌چ دارچين
    روغن براي سرخ كردن به مقدار لازم
 
 
كتلت بادمجان و سويا
 
طرز تهیه:
 
1. بادمجان‌ها را پوست كنده و بشوييد. حالا يك كاسه را از آب و مقداري نمك پر كرده و بادمجان‌ها را به مدت 20 دقيقه در آب نمك بگذاريد تا تلخي آنها گرفته شود. پياز را هم پوست كنده بشوييد.
 
2. نخود را در كاسه‌اي پر از آب به مدت 3 تا 4 ساعت خيس كنيد. چند بار در اين فاصله آب نخود را خالي كنيد و دوباره آب سرد روي آنها بريزيد. پيازچه‌ها را شسته و تميز كناري بگذاريد.
 
3. سويا را در كاسه‌اي بزرگ ريخته، روي آن به اندازه چهار پنج پيمانه آب بريزيد و صبر كنيد تا سوياها، به خود آب جذب كنند. بعد از 20 دقيقه آنها را در آبكش بريزيد و يك بار آب سرد از روي سوياها رد كنيد.
 
4. حالا سوياها را در مشت فشار دهيد تا آب آنها با فشار دست‌تان بيرون بيايد و كم آب و خشك شوند. بادمجان‌ها را هم از آب بيرون آورده و با دستمال تميز خشك كنيد.نخود را هم بعد از خيس خوردن از آب بيرون آورده و همراه با سويا، بادمجان، پياز و پيازچه در چرخ گوشت يا غذاساز ريخته و خوب چرخ كنيد.
 
5. مواد چرخ‌شده را در كاسه‌اي ريخته، نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و با مواد خوب مخلوط كنيد. حالا تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد و به مواد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مايه كتلت آماده شود.
 
6. در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. از مايه كتلت مقداري برداريد و در كف دست شكل دهيد و به آرامي در روغن داغ بگذاريد تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن يك طرف، طرف ديگر را سرخ كنيد. همه مايه كتلت را به همين روش در روغن سرخ كنيد و بعد در ظرف مورد نظر چيده و با سبزيجات دلخواه تزئين و سرو كنيد.
 
يه‌جور ديگه
 
مي‌توانيد مايه كتلت را در قالب هم بريزيد و كتلت‌هاي شكل‌دار قالبي درست كنيد...





مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 574
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
حالا که فصل هلو است، از این فرصت استفاده کنید و شیرینی هایی از هلو درست کنید. این شیرینی زیبا و دل‌انگیز را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و نوش‌جان كنید.
 
 
مواد لازم:
 
    تخم‌مرغ 2 عدد ریز
    شكر 180 گرم
    وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری
    روغن مایع (ذرت) 100 میلی‌لیتر
    بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری
    شیر 120 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه سرخالی)
    آرد 375 گرم
    مارمالاد هلو یا زردآلو 250 گرم
    شربت ساده رقیق حدود 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)
    رنگ زرد خوراكی (مایع) چند قطره
    رنگ قرمز خوراكی (مایع) چند قطره
    میخك یا ساقه وانیل تازه به میزان لازم
    شكر برای غلتاندن شیرینی به میزان لازم
    برگ نعنا یا غیره برای تزئین به میزان لازم
 
 
شیرینی به شكل هلو
 
طرز تهیه:
 
1-تخم‌مرغ‌ها، شكر و وانیلین را در كاسه دستگاه همزن بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و قدری غلیظ شود. آن‌گاه روغن را كم‌كم بیفزائید و همزدن را به‌طور پیوسته ادامه دهید.
 
2-سپس بیكینگ‌پودر را در شیر حل كنید و به مایه بیفزائید. حالا آرد الك كرده را درون مایه بریزید و مخلوط كنید و به مدت 2 ساعت كنار بگذارید.
 
3-اكنون دستتان را با روغن مایع چرب كنید و هر بار یك قاشق چایخوری از مایه فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید. توپ‌های خمیری را در سینی دارای كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید.
 
4-مراقب باشید رنگ شیرینی‌ها تیره نشود! اینك شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد به كمك‌ چاقوی تیز حفره كوچكی در زیر شیرینی ایجاد نمائید. آن‌گاه این حفره‌ها را با مارمالاد پر كنید و هر دو عدد شیرینی را به هم بچسبانید تا شبیه هلو شود.
 
5-حال نیمی از شربت را در كاسه كوچك و گودی بریزید و رنگ زرد را به آن بیفزائید. باقیمانده شربت را در كاسه دیگری به همان اندازه، بریزید و رنگ قرمز را به آن بیفزائید.
 
6-اكنون نیمی از شیرینی هلوئی شكل را در رنگ زرد فرو كنید و بعد روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رنگ اضافی‌اش گرفته شود. سپس نیمه دیگر شیرینی را در رنگ قرمز فرو برید به گونه‌‌ای كه مرزی بین دو رنگ زرد و قرمز ایجاد شود.
 
7-دوباره شیرینی را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رنگ اضافی آن گرفته شود. اینك شیرینی رنگ كرده را در شكر بغلتانید و با میخك یا ساقه خرد كرده وانیل و برگ نعنا بیارائید.




مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 655
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
مرغ جامایکایی از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این بار مرغ خود را به این روش و با این سس تند مزه دار کنید. می توانید آن را همراه برنج میل کنید.
 مرغ جامایکایی از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این بار مرغ خود را به این روش و با این سس تند مزه دار کنید. می توانید آن را همراه برنج میل کنید.

مواد لازم:

        فلفل چیلی قرمز  ۲ عدد
        سیر  ۲ حبه
        میخک  ۱ قاشق چای خوری
        پودر دارچین  ۱ قاشق چای خوری
        جوز هندی  ۱ قاشق چای خوری
        فلفل بهار  ۲ قاشق چای خوری
        آویشن  ۷ شاخه
        فلفل سیاه  به میزان لازم
        روغن زیتون  به میزان لازم
        مرغ  ۸ تکه
        سس ورچستر شایر  ۲ قاشق غذاخوری
        برنج به میزان لازم



طرز تهیه:

1-  از قبل فر را با حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2-  ابتدا سس را برای طعم دار کردن مرغ تهیه کنید. فلفل چیلی، سیر، پودر میخک، پودر دارچین، جوز هندی رنده شده، فلفل بهار و آویشن را به همراه مقدار فراوانی فلفل سیاه و روغن زیتون با هم ترکیب کنید. سس را روی مرغ ها ریخته و با دست آن را روی مرغ ها بمالید. اجازه دهید تا حداقل برای 1 ساعت تا 1 شب در یخچال استراحت کرده و طعمدار شوند.

3- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا، کمی روغن بریزید و مرغ ها را برای 10 دقیقه در آن تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند. سس ورچستر شایر را به آن ها اضافه کرده و برای 2 دقیقه دیگر بپزید.

4- مرغ و سس همراه آن را در سینی فر بریزید، روی آن را با فویل بپوشانید و برای 20 دقیقه در فر قرار دهید، تا مغز پخت شوند. می توانید در 5 دقیقه آخر فویل را بردارید تا مرغ طلایی تر شود.

5- آن ها را گرم و به همراه برنج سرو کنید.

نکات:

1- به ۸ تکه مرغ با پوست نیاز دارید. می توانید از ران و ساق مرغ استفاده کنید. با نوک چاقو در آن ها سوراخ هایی ایجاد کنید.

2- دانه های فلفل چیلی را جدا کنید و فلفل ها را ریز خرد کنید.

3- پوست سیر را جدا کنید، آن را با قسمت پهن چاقو له کنید و ریز خرد کنید.

4- بهتر است مرغ حداقل برای ۱ ساعت تا ۱ شب در یخچال استراحت کند و مزه دار شود.


:: بازدید از این مطلب : 955
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
برای تهیه این صبحانه ساده و بسیار خوشمزه مواد زیادی نیاز ندارید: چند عدد تخم مرغ، پنیر پیتزا، کالباس، شیر و مقداری سبزیجات خوش عطر و تازه، به اضافه مقداری نمک و فلفل.
برای تهیه این صبحانه ساده و بسیار خوشمزه مواد زیادی نیاز ندارید: چند عدد تخم مرغ، پنیر پیتزا، کالباس، شیر و مقداری سبزیجات خوش عطر و تازه، به اضافه مقداری نمک و فلفل. اگر می خواهید بدانید که چه مقدار به تعداد باید درست کنید می توانید از قالب کیک استفاده کنید.



مواد لازم:

  •     ۸ عدد تخم مرغ
  •     ۱ مشت کالباس خرد شده
  •     ۱ پیمانه پنیر رنده شده یا خرد شده
  •     ۱ عدد پیاز
  •     ¼ پیمانه شیر
  •     ½ قاشق چای خوری کره (مقداری بیشتر برای چرب کردن قالب)
  •     ½ قاشق چای خوری آرد
  •     نمک و فلفل

طرز تهیه:

1-پیاز را سرخ کنید.

2-کالباس را به آن اضافه کنید.

3-در همین زمان که پیاز و کالباس در حال سرخ شدن است تخم مرغ ها را هم بزنید و شیر، آرد، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.


4-پیاز و کالباس سرخ شده را به مقادیر کم در داخل قالب ها بریزید.


5-روی آن پنیر رنده شده یا خرد شده را اضافه کنید.



6-سپس ترکیب تخم مرغ را اضافه کنید.


7-قالب را داخل فر قرار دهید و منتظر بمانید تا بپزد.





:: بازدید از این مطلب : 905
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
این شیرینی سنتی متعلق به روسیه است. درست کردن آن خیلی راحت و ساده است. این شیرینی را درست کنید و به همه پُز دهید که شیرینی خارجکی درست کرده اید.
 این شیرینی سنتی متعلق به روسیه است. درست کردن آن خیلی راحت و ساده است. این شیرینی را درست کنید و به همه پُز دهید که شیرینی خارجکی درست کرده اید.

مواد لازم:

    آرد 200 گرم
    پودر شكر 200 گرم
    نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری
    آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
    روغن كانولا یا ذرت 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
    وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری
    گردوی برشته و آسیاب كرده  60 گرم



طرز تهیه:

1-آرد، یك‌چهارم از پودر شكر، نمك و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید. آن‌گاه روغن را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، نیمی از مواد خشك را همراه با وانیلین، به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

2-سپس باقیمانده‌ی مواد خشك و گردو را اضافه نمائید و قدری ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید.

3-حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و با فاصله، در سینی مخصوص شیرینی‌پزی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

4-اكنون سینی را از فر در آورید و بعد از 5 دقیقه، شیرینی‌ها را در باقیمانده‌ی پودر شكر بلغتانید.

5-همینكه شیرینی قدری خنك شد، دوباره آن را در پودر قند بلغتانید و این كار را یك بار دیگر، تكرار كنید تا لایه‌ی نسبتاً ضخیمی از پودر شكر، شیرینی‌ها را در بر بگیرد.

6-اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، بچینید.

یادآوری:

1-خمیر این شیرینی قدری خشك است و فقط با ورز دادن نرم و صاف می‌شود. بنابراین از افزودن مواد اضافی به آن جداً خودداری كنید.

2- سینی را اصلاً چرب نكنید.


:: بازدید از این مطلب : 644
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به همراه خامه به عنوان یک دسر مطبوع میل نمایید. این کیک با یک فنجان چای داغ خیلی می چسبد.
 


مواد لازم:
 
    کره نرم شده     ۳۰۰ گرم
     شکر دانه ریز     ۱۷۵ گرم
     آرد بکینگ پودر دار     ۱۷۵ گرم
    پودر زنجبیل     ۳ قاشق چایخوری
    تخم مرغ زده شده     ۳ عدد
    گلابی پوست کنده دانه گرفته و باریک خرد شده     ۴۵۰ گرم
    شکر قهوه ای نرم     ۱ قاشق غذاخوری
 
 
 
کیک گلابی و زنجبیل
 
طرز تهیه:
 
1-کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب نمایید و یک کاغذ روغنی بیاندازید.
 
2-با یک همزن برقی، ۱۷۵ گرم از کره را با شکر، آرد، زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب نمایید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید.
 
3-با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.
 
4-برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آن ها قرار دهید.
 
5-کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.
 
6-در صورت تمایل، کیک گلابی و زنجبیل را گرم به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.
 
توصیه سرآشپز:
 
شما می توانید در طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل سیب را جایگزین گلابی نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 1027
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
این غذا با اینکه یک غذای هندی است ولی با توجه به اینکه بسیار کم ادویه است و از آن مهم تر در ترکیب آن ماست و سبزیجات تازه استفاده شده است، ضد عطش است.

 




در ضمن ماهی هم از جمله گوشت هایی است که مصرف آن عطش زا نیست البته به شرط آنکه نمک زیادی به آن زده نشود.
 
مواد لازم:
 
    2 پیمانه برنج هندی
    2 تکه بزرگ ماهی سالمون
    1 پیمانه ماست پر چرب
    1/2 ق چ ادویه گرام ماسالا
    1/2 ق چ زردچوبه
    1/2 پیمانه گشنیز تازه خرد شده
    2 ق س شوید تازه خرد شده
    3 ق س نعنای تازه خرد شده
    1 حبه سیر (له شود)
    1/2 ق چ پودر فلفل قرمز
    2 ق س پیاز داغ
    2 ق س زعفران دم کرده
    2 ق س آب لیموی تازه
    نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
    روغن به میزان لازم  
 
 
بِریانی ماهی
 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا ماهی را با زردچوبه ، نمک ، آب لیمو ، یک قاشق غذاخوری روغن و ادویه گرام ماسالا مخلوط کرده  و در ظرف در بسته در یخچال  به مدت 2  ساعت استراحت دهید. برنج را طبق معمول آبکش کنید.
 
2. حالاماهی ها  را در روغن داغ سرخ کرده و کنار بگذارید. سپس در روغنی که ماهی را سرخ کرده اید سیر له شده را با سبزی ها تفت داده ، ماست،نمک و فلفل را هم به آن اضافه  کنید. اگر دوست دارید غذایتان تند باشد، پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید.
 
3. حالا در قابلمه ای که می خواهید غذا را در آن درست کنید، کمی روغن ریخته و مقداری برنج در ته قابلمه بریزید. سپس از مواد داخل تابه  لابه لای برنج بریزید.
 
4. در آخر پیاز داغ را روی برنج  ریخته و ماهی را روی آن بگذارید. زعفران دم کرده را هم روی برنج بریزید و برنج را به مدت 45 دقیقه دم کنید. سپس غذا را سرو کنید.
 
فوت و فن:
 
برای تهیه ادویه گرام ماسالای خانگی همه مواد زیر را آسیاب کرده و مخلوط کنید:
 
1 ق چ زیره سیاه، 1 ق چ زیره سبز، 1 ق چ دانه فلفل سیاه، 2 تا 3 عدد برگ بو، 1 عدد چوب دارچین، 1 ق چ فلفل قرمز، 1 عدد جوز هندی، 1 ق چ زردچوبه، 3 عدد هل سبز درسته.
 
ولی ادویه گرام ماسالای آماده را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.



:: بازدید از این مطلب : 577
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
دسر هلو نوعی سالاد میوه ساده اما به طرز باور نکردنی خوشمزه است و جهت سرو در مهمانی های شب و روز گرم تابستان بسیار مناسب است.
 
مواد لازم:
 
     هلو درشت رسیده: 4 عدد
     پودر قند, الک شده: 2 قاشق غذاخوری
     پرتقال: 1 عدد
     آب انگور شیرین یا هر نوع آب میوه شیرین دیگر: 200 میلی لیتر
 
 
دسر هلو
 
طرز تهیه:
 
1. با استفاده از یک چاقوی تیز, هلوها را نصف نموده, هسته آن ها را جدا نمایید. در صورت تمایل, آن ها را بعد از پوست نمودن به برش های باریکی خرد نمایید.
 
2. برش های هلو را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و روی آن ها شکر بپاشید.
 
3. با استفاده از یک چاقوی تیز, پوست پرتقال را بدون قسمت سفید زیر آن از پرتقال جدا نمایید و به شکل خلال ببرید. خلال ها را داخل کاسه ای حاوی آب سرد بریزید و کنار بگذارید.
 
4. آب پرتقال را بگیرید و با آب انگور روی هلوها بریزید.
 
5. کاسه را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد داخل آن خنک شوند.
 
6. خلال های پوست پرتقال را از آب سرد بیرون آورید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید.
 
7. هلوها را با پوست پرتقال تزیین نمایید و سرو نمایید.


 

مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 588
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()