خورش کاری ماهی، غذای پیشنهادی بندرعباسی ها برای یک ظهر پاییزی
نوشته شده توسط : ali
ماهی، اصلی‌ترین ماده غذایی مردم بندرعباس است. مردم این شهر با ماهی غذاهای متنوعی- از سوپ و خورش و پلو گرفته تا کوکو و کتلت - درست می‌کنند.

 .خورش کاری ماهی هم یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار مردم این شهر است. خورشی که خیلی سریع آماده می‌شود  و می‌تواند یک پیشنهاد خوشمزه برای یک ظهر پاییزی باشد.

 مواد لازم برای 4  نفر
 
    400 گرم ماهی شیر خرد شده
    1 عدد پیاز
    2 عدد گوجه‌فرنگی
    1 ق س گشنیز
    2 حبه سیر
    1 ق چ ادویه کاری
    1 ق س رب گوجه‌فرنگی
    به میزان لازم نمک و فلفل قرمز
    نوک ق چ زنجبیل  
 
 
طرز تهیه:
 
1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و روی حرارت کم تفت دهید.
 
2. ماهی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
 
3. حالا نمک، فلفل قرمز و زنجبیل را هم اضافه کنید.
 
4.  ادویه کاری را روی ماهی بریزید و روی حرارت کم هم بزنید.
 
5.  رب گوجه‌فرنگی را همراه با گوجه فرنگی های خرد شده روی ماهی بریزید و با یک لیوان آب ولرم بگذارید تا ماهی نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
 
6. در پایان خورش را در ظرف بکشید، روی آن گشنیز تازه بریزید و سرو کنید.





مطالب مرتبط




:: بازدید از این مطلب : 538
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: