نوشته شده توسط : ali
اغلب کیک ها را با آرد گندم و شیر می پزند ولی این کیک هم آرد تلفیقی دارد هم به شیر آن ،ماست هم اضافه شده است .

  اغلب کیک ها را با آرد گندم و شیر می پزند ولی این کیک هم آرد تلفیقی دارد هم به شیر آن ،ماست هم اضافه شده است . همه این ها باعث شده است که طعمی متفاوت پیدا کرده است.
 
کیک کاکا
 
مواد لازم
 
    1/2 1 پیمانه آرد گند م
    1/2 1  آرد برنج الک شد ه
     3 ق س ماست
    4 عد د تخم‌مرغ
    1 ق س بیکینگ‌پود ر
    کمی وانیل
    به میزان لازم شکر
    1 لیوان شیر
    به میزان لازم گرد و
    به میزان لازم کشمش
    به میزان لازم روغن
 
 
طرز تهیه:
 
1. ابتد ا تخم‌مرغ ها را د ر یک ظرف مناسب بریزید و خوب آنها را بزنید، سپس شیر و ماست را اضافه کرد ه، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. حالا وانیل، بیکینگ‌پود ر و به میزان لازم شکر را هم اضافه کرد ه و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
 
2. حالا آرد گند م و آرد برنج را به‌آرامی به مواد افزود ه و هم بزنید تا مواد به غلظت ماست برسد. د ر انتها به میزان د لخواه گرد و و کشمش را به مواد اضافه کرد ه و هم بزنید تا مایه کاکا آماد ه شود.
 
3. مقد اری روغن د ر یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار د هید. حالا مواد را مانند کوکو د اخل تابه بریزید و آن را خوب پخش کنید تا کاملا سرخ شود. همچنین می‌توانید مایه کاکا را با قاشق د اخل تابه بریزید و یا د ر تابه قالب مورد نظرتان را قرار د اد ه و مایه را د اخل آن بریزید.
 
فوت و فن
 
بهتر است قبل از اینکه گرد و و کشمش را به مواد اضافه کنید، آنها را آغشته به کمی آرد کنید.



مطالب مرتبط




:: بازدید از این مطلب : 611
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: