باقلا قاتوق، غذای پیشنهادی گیلانی ها
نوشته شده توسط : ali
باقلا قاتوق غذای محبوب شمالی‌هاست. گیلان و مازندران هم ندارد.



باقلا قاتوق غذای محبوب شمالی‌هاست. گیلان و مازندران هم ندارد.تمام مردم دریای خزر طرفدار این غذای ساده و خوشمزه هستند و هرکدام برای خودشان یک دستور پخت ویژه دارند. اگر دلتان می‌خواهد برای شام هیجان‌انگیزتان غذای جدیدی بپزید باقلاقاتوق بی‌شک پیشنهاد مناسبی است.

  مواد لازم   برای 2  نفر
 
      100 گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
    2 ق س شوید خشک
    4 عددسیر
    2 عدد تخم‌مرغ
    2 ق س روغن
    2 لیوان آب
    به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه  
 
 
طرز تهیه:
 
1. باقلای خشک را از 6 ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.
 
2.  حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.
 
3. شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.
 
4.  حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.
 
5. وقتی باقلا پخت تخم‌مرغ‌ها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخم‌مرغ ها روی خورش ببندند.بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.





مطالب مرتبط




:: بازدید از این مطلب : 554
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: